ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ

Πληροφορίες
Διανυκτερεύσεις: από 4μέρες/3νύχτες+
Αφετηρία: Θεσσαλονίκη
Αναχώρηση: ΔΕΥ & ΠΑΡ
Τύπος: Aεροπορική
Τιμή: από 529 €

1η ημέρα: ΠΤΗΣΗ ΓΙΑ ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ

Συγκέντρωση το πρωί στο αεροδρόμιο και πτήση για Βαρκελώνη. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Το απόγευμα στη διάθεσή σας για να γνωρίσουμε την πόλη.

2η μέρα: ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ

Περιήγηση στα αξιοθέατα της πόλης. Θα ανεβούμε στο λόφο Μόνζουικ με την πανοραμική θέα της πόλης και του λιμανιού. Συνεχίζουμε προς το Ολυμπιακό χωριό & το Ολυμπιακό Στάδιο όπου πραγματοποιήθηκαν οι αγώνες του 1992. Επόμενος σταθμός είναι το έργο του Αντόνιο Γκαουντί, Σαγκράδα Φαμίλια. Τελευταία μας στάση το Ισπανικό χωριό με τα γραφικά σοκάκια που δημιουργήθηκε για τη Διεθνή Έκθεση του 1929. Χρόνος ελεύθερος στη Ramplas. Για το βράδυ σας προτείνουμε δείπνο σε κάποια γραφική ταβέρνα της παλιάς πόλης.

3η ημέρα: ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ

Πρόγευμα και μέρα ελεύθερη. Σας προτείνουμε να θαυμάσετε το κόσμημα του Γκαουντί, το οίκημα Battlo και το οίκημα Mila. Ελεύθεροι στην αξιόλογη αγορά της πόλης

4η ημέρα: ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ

Μετά το πρωινό η μέρα είναι ελεύθερη. Εναλλακτικά σας προτείνουμε μια εκδρομή στο μοναστήρι των Βενεδικτίνων μοναχών. Μέσα παό μια όμορφη διαδρομή θα απολαύσουμε τη θέα του όρους Μονσεράτ. Θαυμάστε τον καθεδρικό ναό δίνοντας προσοχή στις ημιτελείς εικόνες-αγάλματα που φέρουν Ελληνικά ονόματα και αφήστε το βλέμμα σας να περιπλανηθεί στη θέα που χαρίζει το υψόμετρο των 1100μ. Μετά την επίσκεψή μας οι τολμηροί θα έχουν χρόνο στη διάθεσή τους για μια βόλτα με το τρενάκι (έξοδα ατομικά). Στην επιστροφή θα επισκεφτούμε το διάσημο Torres, όπου οι υπέυθυνοι του οινοποιείου θα μας ξεναγήσουν στα αμπέλια και θα έχετε χρόνο στη διάθεσή σας να κάνετε τις αγορές σας. Υπόλοιπο της ημέρας ελεύθερο.

5η ημέρα: ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ

Μέρα ελεύθερη για να περπατήσετε στην πόλη και τα γραφικά δρομάκια της, να απολαύσετε τον καφέ ή τη μπύρα σας συνοδεία Tapas και να ψωνίσετε τα δωράκια για τους φίλους και συγγενείς! Επιστροφή στην πόλη της Βαρκελώνης και μεταφορά στο αεροδρόμιο για την πτήση της επιστροφής.

 

4ήμερη...Aναχώρηση κάθε Παρασκευή

ΔΙΑΚΟΠΕΣ (αεροπορικά & ξενοδοχείο με πρωινό καθημερινά)

RIALTO 3* ή παρόμοιο ...529€  |   GOTICO 4* ή παρόμοιο ...549€

 

5ήμερη...Aναχώρηση κάθε Δευτέρα

ΔΙΑΚΟΠΕΣ (αεροπορικά & ξενοδοχείο με πρωινό καθημερινά)

RIALTO 3* ή παρόμοιο ...569€  |   GOTICO 4* ή παρόμοιο ...589€


ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:

  • Όλες οι τιμές είναι κατ΄άτομο σε δίκλινο δωμάτιο με πρωινό
  • Δεν περιλαμβάνονται φόροι αεροδρομίου 95€ με AEGEAN
  • Στην 4ήμερη εκδρομή δεν ισχύει η 4η μέρα του 5ήμερου προγράμματος.
  • Στο ατομικό πακέτο περιλαμβάνονται αεροπορικά εισιτήρια και διαμονή σε ξενοδοχείο της επιλογής σας με πρωινό
  • Στο εκδρομικό πακέτο περιλαμβάνονται μεταφορά αεροδρόμιο-ξενοδοχείο-αεροδρόμιο και μισής μέρας ξενάγηση πόλης με ξεναγό (ελάχιστη συμμετοχή 4 ατόμων). Επιπλέον κόστος 100€/άτομο

 

Οι πτήσεις:

ΑEGEAN: Θεσσαλονίκη 06:40-ΑΘ-Βαρκελώνη 10:35 & Βαρκελώνη 11:20-ΑΘ-Θεσσαλονίκη 19:55

 

Οι παραπάνω τιμές ισχύουν για αναχωρήσεις μέχρι Δεκέμβριο 2013 (εκτός περιόδου γιορτών) 

Για επιπλέον πληροφορίες και κρατήσεις, επικοινωνήστε μαζί μας στο PASS PANTOU
τηλ. 2651037333, fax 2651037533, [email protected]
Κάντε Like στο FACEBOOK.COM/PASSPANTOU και μπείτε στην παρέα μας!