ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΠΟΛΩΝΙΑΣ

Πληροφορίες
Διανυκτερεύσεις: 6μέρες/5νύχτες
Αφετηρία: Θεσσαλονίκη
Αναχώρηση: 24 Δεκεμβρίου 2013
Τύπος: Αεροπορική
Τιμή: από 425 €

ΚΡΑΚΟΒΙΑ, ΒΑΡΣΟΒΙΑ, ΒΡΟΤΣΛΑΒ, Τσέσκε Κρούμλοβ, Κάρλοβι Βάρι

μέρα : ΠΤΗΣΗ ΓΙΑ ΜΠΡΑΤΙΣΛΑΒΑ (ξενάγηση πόλης)

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για Μπρατισλάβα. Άφιξη και ξενάγηση πόλης.  Από τις πιο όμορφες μητροπόλεις της Ευρώπης, η Μπρατισλάβα απλώνετε σε μια έκταση 48.845 τετραγωνικών χιλιομέτρων και βρίσκεται στην καρδιά της Κεντρικής Ευρώπης συνδεόμενη με τις γειτονικές χώρες μέσω του ποταμού Δούναβη. Οι βίλες νότια του ποταμού Δούναβη, τα γιγαντιαία παλάτια και κάστρα από την εποχή του κομμουνισμού, τα σημαντικότερα μουσεία, αλλά και η πληθώρα των μπαρ που πλημμυρίζουν από νεολαία, κάνουν την πόλη να ξεχωρίζει. Το πιο χαρακτηριστικό αξιοθέατο δεν είναι άλλο από το Κάστρο, στο οποίο στέφθηκαν Ούγγροι βασιλείς και φυλάσσονται αρκετά κοσμήματα του στέμματος. Η θέα που προσφέρει από ψηλά είναι φανταστική. Σε απόσταση αναπνοής απλώνεται η κεντρική αρτηρία της Μπρατισλάβα, ο Βεντούρσκα. Ένας πολυσύχναστος δρόμος γεμάτος καφέ, εστιατόρια και μπαρόκ παλάτια. Επόμενη στάση μας το υπέροχο σιντριβάνι στην κεντρική πλατεία της παλαιάς πόλης. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο.

μέρα:  ΜΠΡΑΤΙΣΛΑΒΑ - ΑΟΥΣΒΙΤΣ - ΚΡΑΚΟΒΙΑ   ( 404 Χλμ.)

Πρωινό και αναχώρηση για την υπέροχη Κρακοβία με ενδιάμεση στάση στο Auschwitz, το γνωστό στρατόπεδο θανάτου κατά τον 2ο Παγκόσμιο Πόλεμο, που ήταν στην πραγματικότητα ένα συγκρότημα στρατοπέδων, το μεγαλύτερο εργοστάσιο θανάτων των Ναζί, όπου χάθηκαν περίπου 1,5 εκατομμύριο άνθρωποι, κυρίως Εβραίοι.  Μετά από μια όμορφη διαδρομή και με σύντομες στάσεις, φθάνουμε αργά το απόγευμα στον προορισμό μας. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο.

3η μέρα: ΚΡΑΚΟΒΙΑ (Ξενάγηση πόλης)

Πρωινό και  ξεκινάμε την ξενάγηση της πόλης. Θα επισκεφθούμε την κεντρική πλατεία, θα δούμε την εκκλησία της Παναγίας, το Πανεπιστήμιο, το Δημαρχείο και θα καταλήξουμε στο φρούριο Βάβελ, κατοικία των Βασιλιάδων της Πολωνίας για περίπου 500 χρόνια. Το απόγευμα χρόνος ελεύθερος για μια βόλτα στην πανέμορφη πολωνική πόλη. Με τις υποδείξεις του αρχηγού μπορείτε να επισκεφθείτε κάποιο από τα μουσεία, την Εβραϊκή συνοικία Kazimierz με τις γραφικές ταβέρνες ή την αγορά της πόλης, όπου μπορείτε να βρείτε υπέροχα κοσμήματα από κεχριμπάρι.

4η μέρα: ΚΡΑΚΟΒΙΑ - ΒΑΡΣΟΒΙΑ (290 χλμ.)

Πρόγευμα και στη συνέχεια αναχωρούμε για την Βαρσοβία. Με σύντομες στάσεις για φαγητό και ξεκούραση φτάνουμε  στην Βαρσοβία. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο.

5η μέρα:   ΒΑΡΣΟΒΙΑ (Ξενάγηση πόλης) - ΒΡΟΤΣΛΑΒ (360 χλμ.)

Μετά το πρωινό, ξεκινάμε την ξενάγηση με επίσκεψη στην παλιά πόλη που αναστηλώθηκε μετά την ολοσχερή καταστροφή της και σήμερα προστατεύεται από την UNESCO. Θα διασχίσουμε την πανέμορφη λεωφόρο NOWY SWIAT , όπου θα δούμε το φημισμένο Πανεπιστήμιο, το Προεδρικό μέγαρο, το μνημείο του Ανταμ Μισκίεβιτς και θα καταλήξουμε στην καρδιά της παλιάς πόλης, όπου θα δούμε το μνημείο του Σιγισμόνδου, το Παλάτι, την κεντρική πλατεία με το έμβλημα της πόλης, την Εκκλησία του Σταυρού και τα τείχη που περικλείουν την πόλη. Χρόνος ελεύθερος στην Παλιά πόλη. Στη συνέχεια αναχωρούμε για την πόλη Βροτσλαβ όπου και θα διανυκτερεύσουμε. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο.

6η μέρα:  ΒΡΟΤΣΛΑΒ -  ΠΡΑΓΑ   - ΠΤΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ.

Πρόγευμα καις σύντομη περιήγηση στην πόλη του Βρότσλαβ και στη συνέχεια αναχώρηση για την Πράγα.  Άφιξη και μεταφορά στο αεροδρόμιο της Πράγας για την πτήση της επιστροφής μας.

 

Ημ.

Αναχ.

SMART PRICE

Τιμή σε
δίκλινο

Παιδική τιμή
2-12 ετών

Μονό/νο

Φόροι

Ξενοδοχεία

Διατροφή

Αερ. Εταιρεία
/Πτήσεις

Παρατηρήσεις

6

24/12

425€

455€

385€

615€

145€

4*

πρωινό

Air Explore
Θεσ/νικη-Mπρα/βα 11.00-11.45
Πράγα-Θεσ/νικη   18.00-21.00

Χριστουγεννιάτικο δείπνο + 40 € σε  επιλεγμένο εστιατοριο

6

24/12

465€

495€

415€

665€

145€

5*

πρωινό

Περιλαμβάνονται :

 • Αεροπορικά εισιτήρια.
 • Μετακινήσεις με πολυτελή υπερυψωμένα πούλμαν του γραφείου μας.
 • Μεταφορές από/προς αεροδρόμιο εξωτερικού.
 • Διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχεία  4*.
 • Διατροφή όπως αναφέρεται στον τιμοκατάλογο.
 • Εκδρομές, περιηγήσεις, ξεναγήσεις όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα.
 • Έμπειρο Αρχηγό - Συνοδό του γραφείου μας.
 • Φ.Π.Α.
 • Ασφαλιστική κάλυψη αστικής /επαγγελματικής ευθύνης.

Δεν περιλαμβάνονται :

 • Φόροι αεροδρομίων.
 • Είσοδοι σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους, και γενικά όπου απαιτείται.
 • Ότι αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.
 • Δημοτικοί φόροι στα ξενοδοχεία.

Tα παραπάνω ισχύουν για τη συγκεκριμένη αναχώρηση στις 24 Δεκεμβρίου 2013

 

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις, επικοινωνήστε μαζί μας στο PASS PANTOU
τηλ. 2651037333 [email protected]
Κάντε like στο FACEBOOK.COM/PASSPANTOU και μπείτε στην παρέα μας!